February 2, 2010

CINTA MATI

salam sumer!!
maz hepi sgt sem nie walaupun every week maz balik umah...
tau sebb per maz hepi???
sebb maz dpt roomates yg giler2, super giler,selenga, sengal~trmsuklah maz..
maz syg diorang smpai mati...
walaupun terpisah dari kelas lama, tapi tu bukan halangan untuk kenal kwan2 baru..
ni lah namanyer cabaran.
allah dah kehendakkan macm tu...kita sebagai hambnya hanya berserah dan redha atas segalanyer.
maz bersyukur kerana secara tk lgsung maz kenal mcm2 org, macam2 ragam...
tapi maz takkn lupakan kenangan yg tercipta sepanjang maz duduk kat asrama...
org baru, suasana baru...
selalu ingat first day kat sini..tme tu maz ngan dua org ag budak yg sma umah ngan maz, ditunjukkan unit 23-1..
punyer lah kitaorng pusing satu kolej cari unit yg dikatakan tu..
upenyer unit tu mmg takder penanda...geram jer~sib baik senior dari bilik tu kuar dan gtau yg "ni lah unit 23-1"
adoi..sengalnyer time tu..
dah lama citer tu berlalu~budak2 bilik maz pun slalu sgt berubah.yg kekal dari sem 1 adalah maz ngan nini.
now, Maz cinta mati sma budak2 bilik maz...biasalah kalau terskit hati kdg2...tapi tu bukn alsan untuk biarkan benda tu berlarutan..
coz kitaorg pun bukan dak kecik ag.dah besar...Evrything should be rational thinking..not emotionally.

baru2 ni kuar g jln2 ngan dak bilik....
tersepit di tengah2 jln KL.. ngan prngai driver yg cm sengal~
rasanyer kalau jln2 time mlm, mmg seram giler tengok sikap pemandu2 kat kl nie...
bwk kete cm org giler...Kami pun bwk kete cm org giler gak...tapi at least kami berhemah ag...
entah apa nyer sikap lah.
~senang kata kitaorg having happy time together....eh!!kitaong berempat..so suppose to be 4gether ar kan??
hak3..
smpai sini dlulah..smbung nnti!!
da!!

2 comments:

ijad said...

cantik blog..

Mya~Chan said...

biasa jer ijad..
ada blogger tu lagi cntik dari sy punyer...apa2 pun tengs yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...