January 10, 2012

Rahsia Kecantikan Dalaman Wanita

Assalammualaikum...

Maz nak tanye saper kat sini pernah minom cocoa collagen??

Maz nak tanye pendapat mereka yang pernah minom sebab maz ade gak tanye hari tu kat facebook.. Tapi masih fikir-fikir lagi.. Tengok testimoni pun dah.. Tapi masih ragu-ragu lagi. [sah! Jenis susah nak percaya]

Sebabnye harga pun dah oke.. Cuma part nak beli tu, ade yang harga lain-lain pulak.. Pastu risau original dengan tak.. Kalau nak tahu original sepatutnya beli kat mana??

Nak tau rupa cocoa collagen tu cam ner? Maz ade dah review.. Nak pergi beli sendiri pemalas.. Harapkan online shop jerlah.. hehehe


Hehehehe.. Maz 'menanti' kehadiran mu bulan FEBRUARI ni.. yihaaa!!




Nak kulit flawless bak pauh dilayang?? aceyh2.. TEKAN SINI!

9 comments:

missxiera said...

xiera pown nak try gak..lau maz da try,roger2 k? heheh

chuare (: said...

Bagus eh? Wahhhhhhh :o

tiqa ramlan said...

Wah, nak try jugak! Mcm best ^^

Nurul Mazni Sawal said...

@missxiera: xiera: pasti dear.. kalau maz dh cuba akan bagitau :)

Nurul Mazni Sawal said...

@chuare (:: bagus yunk.. maz pernah bace testimoni n pernah nak beli.. tapi time tu kekangan duit.. now dh ade.. hehehe.. bolehlah beli.

GincoMerahJambu said...

syie pon pernah try amek minuman cmni..tp soy collagen..bestt sangat2..mase keje dulu makcik umo 50lebih amalkan soycollagen .. muke dy macm umo 40 lbey jdnye..

Nurul Mazni Sawal said...

@GincoMerahJambu: so syie amalkan ke tak minom soy collagen tu??

Mama Iddin & Irdina said...

maz,saya penah try collagen ni.tapi sebulan je.yg saya perasan ialah tumit kurang merekah & badan memang tak cepat letih.maybe kalo minum lama akan dapat kesan yg lebih.kawan saya minum lama dia cakap selain daripda tumit & bdn x letih, kuku jd sihat, parut jerawat hilang n jerawat susah tumbuh.

Nurul Mazni Sawal said...

@Mama Iddin: kenapa tak amalkan?? hihiihi.. tu lah.. maz baru nak beli nie.. maybe next month.. insya allah.. tengah cari2 kedai jamu sbb nk beli benda nie.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...