January 6, 2012

Gedik Pulak Benda Ni!!!

Assalammualaikum!! Selamat Pagi!

Grrrrrr... Pagi-pagi dah buat bengang.. Tapi tak derlah nak marah sampai hempas-hempas barang kan.. 

Kan sekarang maz dah ade dua blog.. Dengan menggunakan provider email yang sama iaitu gmail.. Tapi sebenarnya benda tu menyukarkan.. Serabut kepala maz sebab contohnya kalau maz on second blog maz.. dan on jugak blog yang nie dalam masa yang sama.. Tapi pakai web browser lain-lainlah.. Bila maz nak follow follower yang follow blog nie, suppose akan keluar akaun untuk blog nie lah.. Tapi keluar untuk akaun lagi satu.. 

So, maz akan sign out.. Tapi bila sign out jadi cenggini pulak:

*kalau tak nampak tulisan, tekan untuk membesar

Take time tau mende nie.. Maz online balik kul 5.30 tadi.. Around kul 6pagi cam tu try untuk follow follower yang ada kat blog nie.. Tak boleh.. Cuba-cuba tak boleh.. Asyik keluar benda alah nie jerrr.. Lepas tu okey dah.. Lega!! Boleh follow lah kononnye. Sekali maz try sign out dari akaun second blog tu, jadi macam kat atas ni balik! 

Okeyh fine.. Suke hatilah ape nak jadi pun.. Yang penting korang harus tau.. Maz ade dua blog.. Tak kisahlah maz follow pakai akaun mana sekali pun.. Asalkan maz follow korang balik. Okeh kan cam tu? Tak nak lah nanti ade yang kate maz ni sombonglah apa sebab tak follow balik.. Harap memahami maz yer :)


Terima kasih sebab sudi baca.. Hehehehe.. Tak pernah ade entry pagi-pagi hari cenggini.. 
Kejap lagi pengsan sebab terjaga dari tido pukul 4.30 pagi sampai sekarang tak leyh lelap... [cedih!]

8 comments:

starzieti said...

gmail pening kot. hehe. morning maz. :)

Miss Amateur Cook said...

Mazni! selamat berkenalan. saya suka la hasil make up awak. nanti saya kahwin boleh la mintak awak jadi MUA saya. Hehe. ;)

Nurul Mazni Sawal said...

@starzieti: tau tak per.. maz dok pening2 lalat lah nie.. tak suke betol! hehehe.. morning zati.. :)

Nurul Mazni Sawal said...

@Miss Amateur Cook: hai cik chef!! selamat berkenalan jugak.. of coz boleh dear.. :)

diana said...

ada blog lebih dari satu memmang banyak masalah..

Nurul Mazni Sawal said...

@diana: tulah.. menyesal pulak buat.. huhuhuhu

asyraf ahmad said...

kalo bukak blog ni mesti kene tgk header tu lame sikit...pastu baru bace entry...

tak tahu la kenapa...
hahahahaaa

HNY2012
acap

Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

Nurul Mazni Sawal said...

@asyraf ahmad: hahahaha.. sy pun tak taulah naper.. ni mesti encik silent reader sy.. macam selalu datang jer.. :) tenkiuuu yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...