December 24, 2011

Teater Purbawara Dewa Kencana

Assalammualaikummmm

Maz update laju-laju sebab tak sempat nak taip entry panjang-panjang.. *update laju-laju pun dekat 10minit gak taip entry nie.. huhuhu

Orang-orang sekitar Shah Alam.. Maz nak jemput korang datang menonton teater.. Haaaaa.. Bagi peminat-peminat teater.. Teater DEWA KENCANA yang sedang ditayangkan ni pasti menjadi salah satu dari keperluan korang jugak.. [betul ker aku merepek nie?]

Waktu tayangan pukul 8.30 malam.. Tiket hanya berharga rm5 jer.. Boleh beli kat pintu masuk ROYAL SELANGOR TEATER SHAH ALAM.. 

Teater ini akan ditayangkan selama 3 hari di panggung diraja.. So jomlah.. Tunggu apa lagi???
Untuk pengetahuan korang, semalam gambar maz masuk surat khabar.. Hihihihi.. Baru tau nie..

Tapi bukan sebijik-sebijik lah gambar maz kan.. Gambar dengan krew-krew teater of course.. Jom tengok 




Bukan nak bangga sangat pun sebab secoit jer muka tu nampak pun.. Tapi nak bangga sebab dapat terlibat sebagai tenaga produksi untuk teater ni.. Ini first time maz buat mekap untuk teater.. 

Maz dok belakang stage jer.. Korang ingat maz berlakon ke?? Tak layaklah sayang-sayangku semua. Maz cuma datang sebagai make up artist.. Walaupun make up artist, kami pun penting jugak tau.. Kalau tak, tak cantiklah para pelakon.. Wahhhh gituw! 

Ni gambar maz dengan pass crew.. Tapi yerlah.. Ambik gambar sendiri kan.. Biasalah kalau terpotong mana-mana bahagian.. Contohnya kat bawah nie:


Memang suka nampak sebelah muka jer kannnnn... Adoi! Fail!

Itu jerlah nak update.. Jomlah datang ramai-ramai.. Best tau!! Tiket tak mahal mana pun.. Affordable.. 


3 comments:

Munnafendy said...

serius RM5 je?? murah!!

.ejat. said...

maz gambar dewa kencana ade tak? aku nak. haha

Nurul Mazni Sawal said...

@.ejat.: nanti aku carik. pastu aku bagi. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...