November 18, 2011

Tetiba nak Panggil Orang Sombong Apehal???

Assalammualaikum..

Selamat petang semua.. Maz nak kongsi sesuatu dengan korang nie. Maz pun tak berape paham ape masalah orang nie sebenarnye.. 


Kalau koranglah, ade orang nak kenalkan apa yang korang akan respond? Responds cam bersungguh-sungguh or suam-suam kuku jer? Kalau maz sendiri ditanye macam nie, mestilah maz jawab maz responds biasa-biasa jer.. Sebab if maz cam bersungguh-sungguh tak ker macam desperado lak???

Perempuan beb! Haruslah menjaga sikit air muka.. Jangan sebab tak der kapel, perangai cam tergedik-gedik gaya mintak pelempang laju-laju!

Dan lagi satu, bagi maz tak salah pun nak carik calon isteri kat facebook sekalipun.. Yerlah, kadang-kadang kita bukan jenis senang nak bersosial or keluar hari minggu pun macam orang baru keluar dari GUA.. tengok orang jer cam jakun jap kan "EYHHHHH!!!! ORANGGGG!!"... sampai cenggitu sekali. Tak der masalah pun.. Tapi kalau korang kene macam situasi yang maz terkena, ape korang rase? Kalau nak tahu, meyh scroll lagi dan teruskan membaca yer.




 [klik untuk membesar yer]

Yer! maz pun tak paham ape masalah lelaki ni sebenarnye.. Mungkin dia tertekan disebabkan desakan orang tua suruh dia carik calon isteri.. Tapi perlu ker dia berperangai seperti kat atas nie? Paling tak tahan ayat dia "walaupun awak convo, tapi gaji saya lebih tinggi dari awak".. 

HaaaaaHhhhh?? Ade kaitan ker? Ape masalahnya kalau maz konvo, gaji dia lagi tinggi dari maz ker? Maz ni keje pun tak. Sah-sah ler gaji dia memang tinggi.. Maz cuma keje mekap-mekap orang jer sekarang nie. Tu pun kadang-kadang tak der job. Siyesly mental lelaki ni dah terputus satu urat dia or lebih..

Kalau korang sendiri bace, tak taulah berasap ke tak.. Tapi maz memang benganglah kan.. Adelak dia boleyh cakap cam tu.. Adoishhhh.. Memang konfirm kene BLOCK! bak kate kezen maz, "SILAP ORANGLAH CARIK GADUH DENGAN NURUL MAZNI SAWAL". hahhahahaha.. opppp!!! Maz bukan kaki gaduh yer.. Cuma memang silaplah.. Korang sendiri tau kan kecanggihan sekarang nie.. Benda-benda cam tu boleyh main print screen jer.. Tak memasal kene dah..

Itu jerlah.. Maz ade video nak kene edit nie.. Huwaaaa... penatnyeeee.. Malam sikit baru edit okeyh tak? Then terus publish. hihihiihi.. Bubyeee!

Dah habis bace?? jom klik nuffnang!!




p/s: Sakai per kate maz sombong tetiba.. hahahahahaha

4 comments:

zOeY zAu YaH said...

org tu kekurangan ksh syg tu yg carik psl dgn org..hehe

RazFiRa said...

hok aloh anti btol kalau orang tu nak kenal, tapi profile picture pon xdak. xdak muka kah? tapi laki ni memang agak biadap dan close-minded. ignore him is the best!

Nurul Mazni Sawal said...

@zOeY zAu YaH: hahaha.. mungkinlah kan.. pandai cik zoey buat kesimpulan..

Nurul Mazni Sawal said...

@RazFiRa: dear. profile pic dia maybe tak der coz maz dh block dia time nie.. after block baru print screen.. mmg ignore pun.. buat tak nampak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...