October 5, 2011

Graduation Day Make up Tutorial: List barang2

Nak nangissss.. tak der saper pun ingatkan maz untuk update list barang.. Kan3?? Sampainya hatimuuuuu [nyanyi]

Tak perlah.. Sepatutnye maz yang ingat sendiri. Tapi tak per.. Disebabkan terlewat sehari lebih-lebih sikit, maz update jugak barang-barang yang maz guna dalam video GRADUATION DAY make up tutorial tu..

Maz tak sempat nak update sebab... sebab...errrrr.. Tak der sebab sebenarnya.. Bila dah simpan barang, jadi pemalas sangat-sangat.. Tapi tak per! Sebab maz dah buat tutorial, maz kene gak bagitau produk apa yang maz pakai. Betol tak??? Yihaaaa.. Jom!

MUKA:
Naturactor code 152
Pixy natural beige
Blusher-random brand.. brick red

MATA:
Eye primer stay from benefit
Nyx Jumbo pencil in milk
Pensil kening simply siti
maskara silkygirl 01 blackest black
Eyeshadow highlight 01 chill out essence [shimmer effect]
Romantic color pallet- yellow, red, n pink
Gel eyeliner from sasatinie

BIBIR:
Maz guna dua color dalam video tu
1. Loreal code 350 British Red
2. Silkygirl 21 Energetic

Itu jerlah.. Jangan lupa view video GRADUATION DAY untuk mereka-mereka yang nak konvo tu.. Kenelah cantik-cantik sekali sekala.. Natural pun tak salah.. Tapi kalau pucat cam hape lak atas pentas nanti kan??

Itu jerlah..Bubyeeee..

Teaser pic untuk mekap akan datang :)






Klik nuffnang kat bawah header, nak beli kereta



2 comments:

Run Away said...

sesuai ar Sy tengok..sal Sy main hentam je bila bermake-up...;d

Nurul Mazni said...

@Run Away: main hentam tak per.. jangan tak cuba langsung keyh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...