April 17, 2011

Blogger Famous Amos Join Event Photoshoot

Assalammualaikum dan salam sejahtera.

Lama rasenye tak menunjukkan diri di blog tercinta ini. Tutorial sangatlah tidak kemana. Entry pun sudah tak der. Maaf kawan-kawan yang membaca. Bukan sengaja biarkan blog bersawang begini.

Saya kini sibuk menguruskan event photoshoot tercinta saya dimana saya adalah organizer dan juga MUA untuk event tersebut. Alhamdulillah, mungkin rezeki event, saya juga dah banyak join event-event photoshoot walaupun secara percuma.

Biasalah tu kan, permulaan memang macam tu pun. Akan datang, ada rezeki, orang panggil lagi kan?? Hehehe..

Dan yang paling seronoknya, ada sorang blogger femes yang join event nie. Nak tahukah saper??

Meyh kita main teka-teki dulu:

1. Seorang perempuan [haruslah. Event saya tak der talent lelaki. Kecuali photographer]
2. Dia suke lukis doodle dalam setiap entry dia.
3. Dia suke wat tajuk entry pelik-pelik.....
4. Dia ramai enemy [mampusku lepas nie!]
5. Anak didik BEN ASHAARI [dah sah2 korang dah dapat teka saper kan?]

Haaaaaa.... dah dapat teka siapa???

Yer!! Tentu-tentu sekali YUYU ZULAIKHA. HHHaaaaaaaa.. Seronoknye dapat jugak jumpe Yuyu walaupun bukan event blogger.  Excited melampau nie tahu???

Alhamdulillah event ni dapat sambutan yang menggalakkan. Ada 25 team yang join. Itu bermakna 25 kali 3 orang untuk setiap team?? Baper orang yang akan ade?? 75 ORANG???!!! Itu belum lagi yang bawak second and third photographer. Memang masak saya nak jaga semua orang. Huisssssshhhh!!!

Tapi tak per. Diorang semua pun bukan budak kecik. Pandai-pandailah jaga diri sendiri yer. Apa-apa kita jumpelah kat event nanti. Hehehehe.. Tak sabar.. tak sabar.

Penulis Malas Yang Penuh Cinta dan Cita-Cita itu SAYA.......!!!


P/s: Ramai photographer otai dan MUA otai yang join nie. IShhhh.. Rase berdebar lah~

4 comments:

Nurizyan Syazwani said...

you going to be my MUA right sys? :) hee

cda said...

all da best maz..:D
kal0 xde pape akk nk ajk pak mie p tgk event maz nnti b0le kn..?
ngeee...:D

Nurul Mazni said...

Nurizyan Syazwani: yes my dear izyan..

Nurul Mazni said...

cda: okeyh kak.. boleh jer.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...