February 4, 2011

Update Kontestant Kontest

Selamat Pagi semua!!!
Pagi ni nak update pasal kontestant yang dah join KONTEST GADIS SHAWL MENAWAN.
Rata-rata yang join semuanye cantik-cantik dan kreatif dalam mempelbagaikan shawl mereka (*betul ke ayat saya nie?)

Tapi ada satu benda jer agak kureng lah.. Dan sebenarnye kesilapan saya jugak sebab tak tulis dalam syarat-syarat. *my fault keyh dear. huhuhu


Saya lupa nak nyatakan satu lagi syarat iaitu:
-> Sila letak hanya satu gambar sahaja. Tak nak banyak-banyak dalam satu frame gambar. Hanya SATU keyh.

So lepas nie kalau yang join, sila baca syarat betol-betol. Coz syarat baru akan ditambah. Bagi yang lain dah join, tak perlah. Saya akan pilih mane satu gambar yang betol-betol menepati kehendak saya. Thx for all those gegurls yang dah join. Saya sayang kamu semua keyh!!

Kat bawah ni adalah semua backlink kontestant yang dah join kontest ini. Miahahahhaha!!!

1. http://cirasigadiscilik.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html


2. http://misslavenderpurplish.blogspot.com/2011/01/mari2gadis2-sekalian.html


3. http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html


4. http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html


5. http://sayadancontest.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html


6. http://akuqute.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html


7. http://ezanidmacontest.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html


8. http://mezblack.blogspot.com/2011/01/i-join-contest-lagi.html


9. http://mamasayanakmenang.blogspot.com/2011/01/kontest-gadis-shawl-menawan.html


10. http://hidayahrainbowlife.blogspot.com/2011/01/contest-lagi.html


11. http://mylifeastiaofrevenge.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html


12. http://keyrachokieyownonly.blogspot.com/2011/01/contest-gadis-shawl-menawan.html


13. http://miragetah.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


14. http://kucingitumeowmeow.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan-mak-kucing.html


15. http://itupunyasaya.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


16. http://almondlovers-story.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


17. http://rara-minahsepett.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


18. http://cindalena.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


19. http://ladolceazila.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


20. http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


21. http://norazwa50.blogspot.com/2011/02/contest-gadis-shawl-menawan.html


Alhamdulillah. Ramai gak yang dah join. Tapi saya harapkan lebih ramai lagi yang join kontest nie... Saper2 lagi yang belom menjoinkan diri, cepat-cepatlah yer buat entry keyh? Sebab dah tak lama jer lagi tarik tutupnye.

Okelah semua!! Cepat-cepat post entry keyh. Kamu semua adalah GADIS SHAWL MENAWAN okeyh.. Muahhh!!!

3 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

nak join juga . ^^ tunggu nak godek2 gambar .hohox

Nurul Mazni said...

okeyh dear.. cepat tau~

nurul ainul farhain said...

alaa.so sy accepted tak kalau letak pic byk2??? :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...