January 16, 2011

Jelingan Manja Kontest

Salam guys!!!!
Hari ni tak der angin tak der ribut, juz mendung jer.... Tetibe nak join kontest!
Agak lama nie tak join kontest dak2 blogger coz buzy yang teramat sangat....
Faham-faham lah kan sejak dah berpraktikal dan bercinta dengan fail dan macam2 keje pejabat nie.
Letih?? Korang yang pernah praktikal sure paham!!

Chop3!!!
Tak mo mukadimah panjang2 sangat nie.
Coz bukan nak citer pasal saya pown.
Nak citer pasal saya kite tunggu lain entry keyh?
Kali ni contest yang saya join ni diberi nama CONTEST JELINGAN MANJA....
Kenapa jelingan manja???
Baik korang tanya ownernye contest ni sendiri.
Senang kata korang jelinglah kamera time ambik gambar ala2 jelingan meow2.. Manja gitu!



* Click klu korang nak join sekali.. 
But i insist all of u join diz contest keyh!!
Hahahaha.....


Okeyh... Jeng2.. Ape?? 
My picture?? Jap lah. Loading lama sangat pulak...
 

Owh...Siyes loading lama sangatlah pulak.
Yang ni oke kan Bulan??
Gambar ni telah membuat kontroversi di facebook saya coz ramai yang cakap macam orang ARAB.
Sudah!! Saya orang melayu tau. Cuma tak BERAPA NAK PURE jer.. hahaha
Hope ramai juri yang akan suka. 
Wah3!!!
Lastly, kene tag eyh? 
Urmmm.. Nak tag my sister n my junior gak lah.
 
Mya Meow2

Nabila Syazwani

Korang dua orang, Join keyh~ Penat tag nie.. Hehehehe

Lastly-Semoga menang lah.. Amin~~~

1 comment:

Bulan said...

thanks join dear ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...