August 19, 2010

BEAUTIFUL EYES CONTEST BY NJ-LENS

Salam Ramadhan semua...
Firstly wanna say thanx to Miss NJ-lens for inviting me to join her contest..
Dah lama sangat tak join contest kat blog nie..N agak lama jugak menyepikan diri dari sebarang kontest yang terdapat di blog nie..
Berzaman gaklah NJ-Lens dah ajak firsya join..
Tapi sekadar di pandang sepi coz firsya sangat-sangat buzy..
Kalau bukak pun, sekadar melihat n menjeling jer..
Maaf yer semua.. Bukan niat nak buat macam tu pun..
Oke~~!!!

Today contest is known as : 

BEAUTIFUL EYES CONTEST BY NJ-LENS

Gambar yang firsya letak ni biasa2 jer kot..
Too much pictures of myself sampai tak tau nak pilih yang mana..
So, korang tengoklah sendiri......


Maybe nampak cm tak sesuai coz tak menunjukkan ciri mata cantik pun..
Tapi kita tak tau lagi kata juri kan???
Ngee~~so inilah gambarnye...
Miss NJ-lens....how???


2 comments:

cik Nemo said...

cik nemo join jugak..gud luck!

FiRsYa MeLisSa said...

oke cik nemo~gud luck for u too!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...