May 14, 2010

I Love U !!!!

wahhhh!!!!
Banyaknyer entry hari nie~
hahhaaha..padahal dua jer..best pulak biler tengok kat analystic nuffnang tadi, bilangan org yang baca blog sy makin2 bertambah...
kalau nak kjar peratus blogger2 otai, mmg tak tercapai dek akal lah [pnjam tajuk lagu Elyana jap]
tapi at least, adalah rasa Happy sket dalam hati nie.. ngeeee..happy sgt sebenarnye nie!!!!

hahahha...senang kata sy bagi korang semua tengok bar chart ni sndri keyh.. n nilailah tahap ke "happy" an sy nie... :)

Photobucket

tengok tarikh 12 May 2010...ramainyer yg baca n views...
walaupun sekadar view, tapi heppy sgt tau!!
apa2 pun sy ucapkan banyak2 terima kasih kat sumer yg sudi view n sudi baca blog sy yg tak seberapa nie~
insya allah akan dtg, sy akn update dengan entry yg best2...muaaahhhh!!!
x0x0~~!!!!!

4 comments:

Anonymous said...

cam best laa blog akak ney hehheh

FiRsYa MeLisSa said...

ngeee..thx adik!!!
tapi siapakah yg berkata2 nie??
silalah kenalkn diri..
jgn malu2 yer~

nabilasyazwany said...

akak maz!!!! suke la tgok blog akak heheheheh
colourfull

FiRsYa MeLisSa said...

ngee
thx bella~
n thx for following gak tau!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...