December 28, 2012

Make Up Tutorial Ai Lee Make Up Inspired



Assalammualaikum..

Sorry for being late to post this entry. 

Semalam maz dah post pun tutorial kat youtube.. Setelah sekian lama membiarkan youtube tidak bernyawa.... errr.. nyawa-nyawa ikan jer.. Then maz dah upload tutorial baru! yeay!!! yeayyy!!

Baiklah.. ini videonya 



Selamat menonton yer.. 


ini gambar-gambar dari video ni..






okeyh.. ni barang-barang yang maz guna..

Foundation: Revlon Colorstay Whipped in 250 medium beige

Kokuryu Super Summer Cake in Russet

Eyes Make up:

1. Pallet Eyeshadow Miss Rose

2. Sasatinie 01 pearl Black -eyeliner

3. mascara- Maybelline the hyper curl volum express waterproof in very black

4. eye lashes.. any..

4. Kening- KATE (boleh cari kat SASA)

5. Elianto Safari Shadow 13 henna Brown

6. cyber color gemstone mono eyeshadow 14 pearl

Shading.. any brown matte eyeshadow..

Lipstick:

1. tony moly tony tint in Berry Pink

2. Silky Girl 01 Caramel Delight



itu saje yer.. Tenkiu sebab follow maz kat instagram, twitter, blog n youtube.. maz hargai sangat-sangat..

Upcoming tutorial adelah bollywood make up style.. excited tak? Kalau nak tengok gambar, tengok kat instagram maz kat http://instagram.com/mazmiyuki/

Follow me on twitter too: https://twitter.com/mazmiyuki

2 comments:

wawa basri said...

cantikkk sgt. simple makeup pun tk menyerlah sgt. natural je. :)
http://awatifbasri.blogspot.com/

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

bibir tantek!! dear, sis nk tanye,kalau bibir jenis gelap cam sis kan, lipstick warna apa yg seswai ea? nk nmpk pinkish2 gitu tp mslhnye kalau pakai yg wane pink,bibir nmpk cam birat T__T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...