February 2, 2012

Menuju Puncak!



Assalammualaikum semuaaaa..

Maz happy sangat hari nie.. Sebab doa maz dimakbulkan.. 

Alhamdulillah syukur sebab maz dapat jugak sambung study untuk degree.. Maz dapat UITM SHAH ALAM untuk ijazah penyiaran.. Syukur

Maz tak sangka sebenarnye sebab maz ingat maz tak dapat bidang nie... Sebab hari tu time interview, maz macam tak dapat course nie.. Diorang nak transfer maz ke PR, PUBLIC RELATION..

Alih-alih keluar keputusan, dapat PENYIARAN.. Syukur... syukur.. 

Hopefully maz dapat buat yang terbaik.. Doakan maz yer dan untuk kawan-kawan maz yang lain jugak.. Untuk yang tidak dapat tawaran, janganlah sedih.. Mungkin rezeki korang dekat tempat lain.. Percayalah rezeki ade dimana-mana.. 

Untuk yang kat UITM SHAH ALAM, kalau korang bace nie, jumpe maz tegor-tegorlah yer.. Maz bukanlah artis.. Bukan famous mane pun.. Tegor jer.. Jangan segan-segan keyh.. Maz tak makan orang.. Maz makan nasi.. hehehehhehe.. Jumpe korang kat sana yer :)

5 comments:

Snazzy Naz said...

hehe, cam ayat lecturer naz... tak makan org, dia makan nasi jer

Aqua Girl said...

congretz ya sista.
gud luck in everytim

ANISA said...

boleh la jmpe nanti kat shah alam...
coz saya pun warga uitm shah alam...

mia said...

tahniah dear..gud luck tau study..

Iqah said...

tahniah maz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...