October 7, 2011

PERFUMES FARM CONTEST BY PERFUMES FARM

Assalammualaikumm.. Selamat pagi semuaaaa.... Wahhhh.. ceria betol ko mazni.. yerlah. Mana taknya. Semalam lepas balik dari MIDDLE EARTH terus pengsan tak hingat dunia dahhhh.. Kepenatan yang teramat memaksa badan ni tido awal. Tu pun lepas tengok citer soffia, mandi dulu baru tido. Fuhhhh. Pagi ni after subuh baru bangun...

Pagi ni entry nak menjoinkan diri dalam contest jer.. Nanti kalau ade ilmu sikit, update entry berilmu.. Wahahaha.. Korang nak baca ke? Haruslah.. Okeyh2.. Malas mau cakap panjang, jom tengok contest ape yang sibok sangat nak join nie. Tapi kene speaking english tak?? Errrrr......

Syarat-syarat contest kene letak MOST CHEERFUL PICTURE of YOURSELF.. Tapi lepas belek-belek album, tak der pun gambar maz yang cheerful mane pun.. Cam ner nie? Tapi sebab nak join jugak, maz letaklah gambar nie. Tak taulah cheerful ke tak.. Rase nak pelangkung budak ni pun ade gak...




How this pic miss/mr?? This is the only one pictures that i think the most cheerful one.. :0

Sokay lah.. The most important thing i love red color.. Wahahahhaa.. Ape kene mengena? Kalau korang pun nak join contest nie, juz click link PERFUMES FARM... Cepat-cepat.. Sebab sampai 15 Oktober jer..

Itu jerlah.. K byeeeeeee!!!







p/s: Hadiah best weyh.. P lah join cepat!

6 comments:

Perfumes Farm said...

sweet...thanks for joining the contest mazni!!=)

Sha said...

chomey :)

gd lux dear~

eddy syrol said...

good luck..!!

singgah sini sat

MISTERI HANS

Eddy Interview Retis: Roxanne

UJANG DAN LISA SURIHANI

Run Away said...

good luck....beb...;d

budak penjara said...

haruslah nk baca entry berilmu..heee

✿ Myra ✿ said...

good luck! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...