February 26, 2011

Adnan Sempit Kata Di Mana ada Jalan, Disitu ada HIGHWAY

Assalammualaikumm.. Dan selamat tengahari.. Heheheee...

Naper gelak?? Sebab post dua entry sekali satu hari?? Bukan selalu dapat buat macam nie tauuuuu.. [muke bahagia+sedih]... Ni pun kebetulan ada masa dan nak tunjukkan kat korang, kalau korang ada usaha, akan ada imbuhannya di kemudian hari.. Haaaaaa~~ Tak pahamlah tu. [cuba tengok muka blur korang kat cermin. Comel tak??] Hehehehe

Okeyh.. Tak mo panjang2 ceritalah.. Nak tunjuk benda ni jer kat korang. Tengok...tengok bawah...

Sila besarkan untuk tumbesaran berjaya..
Bukan nak membangga diri kata, "Wahhhh!! blog aku ramai yang viewlah seminggu nie. Popular gak aku!!"... Tidak sama sekali!! Kalau bandingkan view saya dan uniques yang saya dapat, itu dah kira bersyukur sebab saya ni baru nak start balik berblogging. Bayangkan blogger popular yang baru beberapa bulan mengofficialkan dirinya sebagai blogger dan berapa ramai pulak yang datang ke blog dia sehari?? Tak terkira~~ Mau beratus-ratus sehari.

Ini bukan entry tempat nak merendah diri yer. Setiap blogger ada keistimewaan mereka masing-masing. Jadi disini, apa yang ingin saya perkatakan, tanpa usaha, tanpa kerja keras, tanpa idea-idea merapu yang kadang-kadang timbul dalam paler otak nie, TAKKAN MUNGKIN BLOG SAYA MENCATAT RATING SEBANYAK INI YANG BAGI SAYA ALHAMDULILLAH SANGAT-SANGAT!!

Kat sini jugak, saya nak lah tolong promote blog kawan-kawan saya yang baru nak naik.. Bukan selalu nak tolong orangkan. Apa salahnya sekali sekala kita beramal. Bukan melalui sedekah jer boleh beramal. Banyak lagi medium. Ngeeee~~~

Jom kita berkenalan jap. Alahai~ Jap jer...

click link nama
Banner blog Cik Sheda Argos..

Comel kan pemiliknya?? Ait3! Dh berdouble yer. Jangan nak pasan!

Seterusnya kita tengok sorang lagi. Dia ni merupakan rakan sekolah menengah saya, partner in crime walaupun pengawas.. Hahahaha~~~ Love J-POP dan K-POP sangat-sangat dia nie. Baru-baru ni tukar nama blog.. Sebab apa?? Korang check it out sendirilah yer...


click link nama
Banner buatan sendiri ni. Kalau saya, tak lepas nak letak kat blog. Sure jadi besar gedabak..
Ajarrr...........

Ini cik blogger. Nama? Dayah~ Itu jerlah..

Segala pertanyaan bolehlah terus ke kaunter pertanyaan di blog mereka yer. Cau cin cau!!! 

P/s: Masih BELOM MANDI LAGI...... Hehehehe.... Pssss... Terima kasih kat korang semua yer~ Andalah sayang-sayang saya sebenarnye.. hihii

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

kamu dah setat glamor gila2 la nih..tahniah2...bgus la..he he

Nurul Mazni said...

@zoey: erk~~ tak derlah dear..biasa2 jer.. tak mo popular sgt pun.. what for.. ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...