June 2, 2010

anda PHOTOGENIC?? mari join contest nie

Huk3!!
Terbatuk jap..hehehe~~
WAHAI SEMUA PENDUDUK KAMPUNG!!!!!! [jerit lagi, Mazni!!!]
Nak gtau nie!! Saya join kontest lagi...
Kontest ni kata, kalau korang rasa korang photogenic, photogedix or whatever photo lah~~ Bleyh jer join..

Macam biasa each kontest ada syarat-syarat yang korang kena ikut.. Kalau tak der syarat tu bukan kontest lah..
:)
NI nak bagi taulah nie rules and regulation.. Korang click jer kat sini, SINI3!!!
HAAAA....once korang dah baca baru lah korang paham kan..
Tapi nak lah citer sikit pasal contest ni...
Korang kena ambik gmbar macam yg penulis blog ni, Cik Yeyen buat....

Cantik kan..... Tapi tak payahlah follow cm Cik Yeyen punyer pose sebijik2...
Korang ikut cara korang.. Coz masing-masing ada identiti sendiri.. Rite???

Owh!!! Nak tengok gambar saya ker?? Lupa pulak.. Dah kata join kontest nie..kenalah letak gmbar sendiri kan??



Kena explain sikitlah..Itu syaratnyer.. Kenapa gambar nie eyh?? Sebab saya ni suke ambik gambar dalam bilik, berangan sorang-sorang... 
Tu yang ada bunga bagai apa sumerlah tu kan... Cuba usha blakang saya.. Apa korang nampak???
Bedak and macam-macam lagi barang perempuan.. Itulah saya!!!

Suke gambar ni sebab........sebab......sebab......urm....susahnya kalau nak puji diri sendiri ni..Cam masuk lift tekan sendiri sudah! Bluek!!! 

Maybe sebab suke kat MATA kot... Orang kata mata saya ada aura... Aura mendenye???!!! Ahakz!!!

Yang ni dah habis, satu ag tugas yang kena buat.. Tag kat kawan-kawan blog seramai 3 ORANG yang saya rasa photogenic.. upss!!ye ker??? YERLAH!! Semestinya!!!

Orang-orang yang saya dah pilih.....Jomlah kita serang kontest ni and menang keyh??? Lalala...~~

1. Angel Dari Kayangan, Rara- kenapa saya pilih dia?? Sebb dia kalau ambik gmbar, saya suke tengok gmbar dia sebab dia gila-gila!!!
2. PrinceHairiAks- Baru jer kenal dia... Sajer tag dia sebab saya ada instinct yang dia suke giler-giler punya giler ambik gambar.. Ye ker??? hehehe...Saya tau lah~
3.Myra- Adik saya merangkap junior di sekolah saya! Huhuhu...

Selesai dah tugas saya.. Korang apa lagi??? Jomlah join cepat!!!!

THE END

Little Love Always: FIRSYA MELISSA
*join kontest pulak!



4 comments:

~cik tiram~ said...

err.lau tak photogenic tak leh join ke? huhu...

FiRsYa MeLisSa said...

alolo..cik tiram..tak pentinglah photogenic ke tak..
join jer~
meyhlah join...cepat2...!!!!

fndrocka said...

mcam gambar kawin

Latest Entri : Shahir Si Pencuri

FiRsYa MeLisSa said...

hahaha..gmbar kawin??
wiii...~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...