February 25, 2014

BERHATI-HATI DENGAN PENGEDAR PALSU RADIANCE SIGNATURE!



Assalammualaikum

Seperti ramai sedia maklum.. Sekarang ni ada satu produk kecantikkan dan kesihatan yang tengah meletup-letup di FB. 

Apa lagi kalau bukan RADIANCE SIGNATURE..

Alhamdulillah. Baru berusia hampir 3 bulan di pasaran online, RS dah boleh pergi lebih jauh. Dah sampai ke Singapore dan Brunei lagi. Alhamdulillah.


Memang ramai yang repeat order sebab sememangnya ini merupakan produk yang bagus. Ianya merawat dari dalam kemudian mencantikkan luaran. 

Bagi yang tak tahu lagi apa kelebihan Radiance Signature nie, mari sini. Maz listkan semua untuk korang 

Radiance Signature - Whitening & Glowing Series adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi dengan menggunakan bahan collagen mahal serta berkualiti tinggi & diformulakan dengan kandungan collagen yang tinggi. Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3 hari.

. Mencerah & Menggebukan Kulit
( bukan sekadar dimuka tetapi di seluruh badan)
. Mencerahkan kulit ke tahap maximum
. Menjadikan kulit glowing naturally
. Anti Penuaan
. Memperbaiki sel sel kulit
. Mengecutkan Jerawat
. Menghilangkan jeragat
. Memudarkan Parut parut jerawat
. Menurunkan berat badan
. Menghilangkan Kulit Kusam & Tidak Bermaya
. Menghilangkan Kesan Lebam Di Bawah Mata
. Memberikan tenaga serta merta
. Memberikan tidur yg nyenyak
. Mempunyai 1001 khasiat lain

Khasiat Sampingan Dari Penggunaan Radiance Signature :

1. Merawat resdung
2. Merawat kencing manis kerana menggunakan pura sweet
3. Merawat dan mencuci buah pinggang
4. Merawat dan mencegah kanser payudara
5. Merawat pemutihan pada alat sulit wanita
6. Menegang dan menganjalkan payudara
7. Merapatkan alat sulit yang longgar
8. Meningkatkan collagen dalam badan
9. Meningkatkan tenaga serta merta
10. Meningkatkan metabolisma badan
11. Dan pelbagai lagi khasiat lain

Radiance Signature mengandungi ramuan dan kandungi aktif serta 100% natural base.

. Tanpa Sapuan
. Tanpa Pengawet
. Tanpa Bahan Terlarang
. Tanpa Asid
. 100% Natural Base
. Produk GMP Certified - LULUS KKM
. Mendapat Kelulusan HALAL
. Produk Selamat & Berkesan

Bagi yang dah pernah menggunakan mereka akan mengakui kebaikkan Radiance Signature nie. 

Syukur sebab Radiance bukan sahaja dapat testimoni kecantikkan. Malahan kesihatan pun ada.

Produk RS ini pun 100% natural content dan ternyata memang sesuai dengan ibu mengandung, kanak-

kanak dan juga breast feed mommy.


Apa tujuan maz buat entry hari nie?

Baiklah, ini mengenai kes baru-baru ini dimana ada penjual yang menjual murah dari harga yang ditetapkan. Harga jualan Radiance Signature adalah RM180 harga asal manakala harga promosi RM150. 

Tetapi ada penjual-penjual yang tidak BERTANGGUNGJAWAB, telah menjual lebih murah dari harga yang ditetapkan dan siap beri free gift lagi. Maz tak salahkan penjual tersebut if nak bagi free gift. Tapi hakikatnya bila dia berbuat sedemikian berbanding penjual-penjual yang jujur menjual, ianya seakan menindas. Of course right, saper tak suka free gift. Tapi HQ tidak membenarkan sebarang free gift pon kecuali kami ada memberi paper bag ekslusif Radiance Signature yang superb awesome!

Dan disebabkan itu juga, HQ telah menetapkan harga promosi ditamatkan dan menjual dengan harga asal iaitu RM180 sekotak. Maz percaya walaupun harga dah kembali ke asal, kalau produk bagus, impactnya bagus pasti orang akan tetap beli. Sebab hari-hari, testimoni dari pengguna bertambah.

Maz tak naklah guna sorang-sorang. Sebab tu maz share dengan pembaca blog maz ni jugak.

Untuk yang nak order, jangan ragu-ragu lagi. Kalau ada keraguan boleh solat dulu tenangkan fikiran dan kemudian buat keputusan. 

Sebab maz tak nak memaksa, biar keyakinan tu datang dari dalam diri masing-masing ya. 

Owh! Lupa maz nak pesan. Before order dengan saper-saper pengedar yang menjual Radiance Signature nie, korang mintak id member dia dulu yer.

Macam maz, id member maz RSS0023. RSS bermaksud Radiance Signature Stokis 0023 tu number id maz sebagai PENGEDAR SAH RADIANCE SIGNATURE.

Macam mana pulak cara nak check pengedar ni sah atau tidak?


Boleh check di link di atas ni..

Itu sahaja perkongsian maz hari ni. Untuk yang nak order whatsapp maz cepat-cepat yer.. 013 696 5974..

Sebab stock setiap kali order, setiap kali tu LICIN..... Alhamdulillah :)

1 comment:

Anonymous said...

cmne nak jadi ahli radiance yek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...