October 19, 2011

Malas Aku Nak Follow Ko Ahhh..

Assalammualaikummm

Baru tadi singgah blog sekejap.. Tengok mane-mane isu yang best nak dibace.. hhehehe..
Tapi sekarang ni dah banyak dah blog.. Terlalu banyak. Kadang-kadang rase cam teringat balik entry abg ben ashaari pasal entry berilmu tu.. Orang datang blog kite nak bace ape sebenarnye.

Oke. Rilex keyh. Maz bukan nak kondem orang yang buat entry personal.. Suke hati koranglah kan.. Blog korang. But be matured dear.. Jangan kate korang tak reti nak buat. Korang tak sakit mata ker kalau tengok template blog bercampur-campur dengan tulisan entry korang?

Secara jujurnya, maz akan tutup blog tu cepat-cepat. Sebab mane tahan nak bace sampai habis. Kecik-besar-kecik-besar mata gua derrrr.. Inikan nak follow [wahhh! bikin hot ini budak].. Maz cuma jujur keyh. Kalau tak tau, maz rase tutorial banyak sangat. Check jer mane-mane blog yang buat tutorial. Contohnya: Lyssa Faizureen

Kalau malas, ade duit lebih upah jer orang design blog. Plizlah dear.. Orang lain pun tak taulah ade selera ke tak bila tengok cam tu.. Mungkin terjerat dengan "I DAH FOLLOW BLOG U, PLIZ FOLLOW ME BACK".... Bagi maz, blog biar kemas.. Template tak hebat pun tak per. Entry biar gempak derrrr.. Sekian terima kasihhhh..



be strong in blogging.. Kalau tak leyh terima comments membina, yang sometimes komen menyakitkan hati, dun be blogger.. Duduk jer diam-diam jadi facebookers tetap yer. 




Jom klik nuffnang :)


P/s: Mesti ramai yang panas.. Rilexlah.. cam maz cakap, tak leyh terima kompliment pergi duduk dalam gua yer.. 

8 comments:

BiQa HatmiN said...

xpanas pun mas..hehee...betul lah tu...kadang2 blog yang berlagu rock terutamanya lagi sakit..hehe...xtaulah blog sy golonganblog ape.haa

BiQa HatmiN said...

its ok :) biasalah luahan rasa kadang2 xkene dgn sesetgh org...u have ur right to do it... :) peace... sy bloger baru ,kdg2 xtau sgt dunia blog ni.tp buat je lah apa yg terlintas...yg penting kita ok kan.haha

RazFiRa said...

same r.. sy pon x suke blog yg terlalu byk widget.. poning.. berpinar mato den

Amni said...

hee... kadang orang blogging sebab kepuasan,,, kadang pendapat dia tak sama pendapat kita.. thats y ada yang annoying bagi kita, best pulak untuk dia.. yey!

Nurul Mazni Sawal said...

@RazFiRa: hahahhaa.. keluar ayat n9 dia.. betol2.. maz pun berpinar bijik mata.

Nurul Mazni Sawal said...

@Amni: hahaha.. yerlah tu kan.. tak kisahlah.. hak masing2..

Asnie said...

hehe..betul2..sy pun blogger baru..byk kena berlajar nie..thankz for the advice ea..=)

MaYa MustWany said...

betul gak tuh..kadang da terikat ucapan macam tuh..terpaksa 4low.tapi sekali tuh jew kut.untuk selalu bw tak mampu mata ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...